Pages

25 Haziran 2012 Pazartesi

Alkolün Kanserde Etkisi

Peki parçası bu duygular kanser oluşturma oynamak gerekiyor? Alternatif tıp - ya ben çalışmak ve yılda uzman olduğunuz alanı - duygular ise vücudun herhangi bir hastalık veya dis-kolaylığı için çağrının ilk liman olduğunu anlıyor. Olumsuz duygu ile ele değilse, o zaman fiziksel düzeyde kendisini etkilediğini göreceğiz. Bu yüzden biz duygusal seviyeye taşımak olacak bırakılırsa o zaman bir sorun, travma veya stres algıladıkları ve nasıl zihinsel düzeyde, yani başlar - orada kalmak için bırakılırsa bu duygu için ilgili organa tutunmasını ve nereye burada , sonra o organ veya sistem içinde gerçek bir fiziksel sorun olacak.
Sadece arkadaşlarıma olarak nasıl size bazı bilgiler vermek ve göremiyorum veya duygular kendilerini beyanında nerede hissetmek - ve oldukça derin yıllar ve yıllar içinde - onu suladı eğer bir bitki gibi büyüyecek!
Kalp açıktır - aşk ile ilgili. Bu ifade 'kırık bir kalple öldü' duydum. Doğrudur bir anlamda iyi. Yıl ve yıl birlikte olduk ve sonra içlerinden biri ölür var bir çift, diğer anlamıyla bunları yapmadan gitmek istemiyor. Bu düşünce süreci hemen hemen o aşamada bir seçim olur ve kalp dışarı verecek. Onlar artık yaşamak istiyorum - bu yüzden bir durumda bir sürü oldukça hızlı bir şekilde diğer izler.
Öfke - Karaciğer, tüm duyguların en ilkel oturduğu yerdir.
Matem akciğerlerde oturur - sık sık bronşit veya benzeri olsun bir şok ya da kaybından sonra.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text