Pages

25 Haziran 2012 Pazartesi

Sigaranın Kanserde Etkisi

Bizim kan hayatımızın nehir - bu akımlar kan akışını bağlıdır nasıl bağlı. Ben bir kez kendi kendine tekrar tekrar, ciddi bir kan sorunu ve onun mesajı olan bir hasta vardı, onun o sıkıntılı bir şey gördüm, her zaman oldu - 'Benim kan kaynaması yapar' - öyle yaptı!

Bir tümör - Bu herhangi bir üst düzeyde kendini gösteriyor, bu toksik duyguların yükü ele değilse çok açık olacak haline gelmiştir sizinle veya yıllar değil-over rezonansa olsun. Yani ..... Biz bu duygular üzerine asılı vücudumuzda bu durum oluşturabilir, daha sonra o madalyonun diğer tarafında biz farkına zaman onu yaratılmamıştır güçlü olduğunu söylüyor! Elbette bu iyi bir haber? Gerçekleşme var sonra sonra biz ilk etapta tümörün yarattığı sorunu çözmek için içeri bakabilirsiniz.

Bağışıklık yok ilaç yok miktarı kanserinin asıl nedeni silecektir - onlar sadece daha önceden hasar bağışıklık sistemini baskılayan olacak - Bizim duygu ve yayıldığı noktadan onlarla başa yetersizlik zarar. Bu nedenle yerinde sağlık sistemi bugün hiç ayrılmayacağız 'şifa' kanseri. Evet, onlar remisyon aşamasına insanlara yardımcı olabilir - ama bu kısa bir terimdir. Kesme standart tıbbi prosedürleri takip ederken, uzun süreli remisyon ya da "şifa" ve orada çok az sayıda başarı öyküsü vardır, yanık ve kimyasal yok. Neden? Nedeni hala giderilmiş değil çünkü. Vücut hala izlerini tutar ve ders olmamıştır. Geldiğinde - sonra vücudun tamir etkileyecek ve kanser artık gerekli olacaktır.

Metafizik bir göz atın - kanser özellikle çeşitli nedenini anlamak ve daha sonra oluşturduğunuz tüm söküm görevi başlamak için çalışma yürütmesi öğrenirler. Doğru beslenme, doğru düşünme, doğru egzersiz ile bu sürece bedeninize yardımcı ve gücünü geri al - hatırlıyorum - Oluşturduğunuz eğer o zaman yaratılmamıştır olabilir!

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text