Pages

12 Eylül 2012 Çarşamba

Kanserle Savaşan Domates


Bu çalışma, plazma ve kanser ücretsiz kanser hastaları ve kontrol grubunda prostat likopin seviyelerini incelemiştir. Sadece 12 hastada her grupta olmasına rağmen, özellikle düşük serum ve prostat likopin seviyeleri olanlarda bulunmuştur. Diğer karotenoid maddelerinin seviyesi gruplar arasında farklılık yoktu.

Ek Faydaları


Kanserle savaşan ek olarak, domateste bulunan likopen yaşlı ve kalp hastalığı riskinin azalması daha iyi bir zihinsel aktivite ile ilişkili olmuştur. Maryland üniversitesi domates makula dejenerasyonu, yaşlılarda görme kaybı nedeni engelleyerek gözleri korumak olabileceğini bulundu.

Nasıl Vücuduma Lycopone alabilirim?

Likopen alımının iyi kaynak domates bazlı ürünler yeme geçer. Bu takviyenin daha etkilidir. Gibi salça, sos, çorba ve konserve domates gibi ürünlerin konsantreleri ve işlenmiş aracılığıyla Sen en likopen alacak. Isıtma likopen serbest bırakmak için yardımcı olur ve küçük bir ışık zeytinyağı ekleyerek emilimini arttıracaktır. Daha fazla domates bazlı tarifleri ile diyet ambalaj başlatın ve kudretli domates kanser mücadele gücü tadını çıkarmaya başlayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text