Pages

12 Eylül 2012 Çarşamba

Vitaminler ve Mineraller


Vitaminler ve mineraller hücrelerin sağlıklı büyümesi için gereklidir. Essiac Çay anti-kanser özelliklere sahip ve kanser için alternatif tedaviler kullanılır. Ekinezya angustifolia kökü anti-kanser özellikleri ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için en iyisidir.

Beta glukan tüm kanser türlerine karşı mücadele için kullanılan bir kanser alternatif ilaçtır.


Bir de herhangi bir kanser türüne karşı savaşmak için bağışıklık sistemini geliştirir gibi bu kanser alternatif tıp gibi maitake.Beta glukan olarak ekmek mayası, yulaf ve arpa lif ve birçok tıbbi mantar, türetilmiştir. Bu zayıf bir bağışıklık sisteminin vücuttaki kanserli büyüme için sorumlu olduğuna inanılmaktadır.

Bunun tüm kanser türleri ile çalışan beri Laetrile ayrıca kanser için alternatif bir tedavi olarak kullanılır. Tümör ilgili ağrıları laetrile ve kullanımı ile rahatlar. Laetrile intravenöz ya da oral olarak alınabilir. Intravenöz doz 6 gram ve oral eğer olmalıdır Eğer günde 3 gram olmalıdır. Emülsiye A vitamini genellikle laetrile bir ek olarak eklenir. MGN-3, vücut içinde doğal katil hücreler üreten bir ilaç da kanser tedavisinde kullanılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text