Pages

17 Ağustos 2012 Cuma

Kemoterapi ve Kanser Tanısı


Bireylerin kanser tanısı aldıklarında, çok büyük olasılıkla kemoterapi yuvarlak ya da iki kendilerini göndermeniz gerekir. Kanser tedavisinde Bu yöntem, bir ümit vericidir, fakat bazı yan etkilere maruz hastaların çoğunda bırakacaktır. Onlar da kendilerini hazırlamak, onlar lütuf ile bu etkileri ele almak gerekir. Onlar kemoterapi kendisi toplam süresini tespit ettikten sonra, onlar ortaya çıkabilecek sorunları ile mücadelede bir plan geliştirilmesiyle kendi doktorları ile çalışabilirsiniz.

Bu süreçte birkaç hafta boyunca yorgunluk bedeni terk Çünkü, erkekler ve kadınlar geceleri dinlenme bol almak konsantre isteyeceksiniz. Yeterli dinlenme uzun vadede önemli olacak kanserin kendisi, savaşmak için vücudun yeteneğini geri yükler. Yorgunluk mücadele için ek bir kenarı gibi, hastalar besleyici gıdalar açısından zengin sağlıklı bir diyet takip etmek denemelisiniz. Meyve, sebze, tam tahıl ve yağsız etler hepsi önemlidir. Yeşil yapraklı sebzeler, özellikle de, hastalıklarla savaşan antioksidanların çeşitli bir dizi içerir. Ispanak, lahana, hardal yeşilliği ve lahana tüm özellikle faydalı olabilir.

Kaçınılmaz olduğu gibi, çoğu kişi işlemi sırasında saç dökülmesi de tecrübe olacaktır. Bu genellikle erkeklere oranla kadınlarda daha cesaret kırıcı olduğunu. Çok iyi seçenek, ancak vardır. Her türlü Peruk mevcuttur ve bunların çoğu gayet şık görünebilir. Bireyler de zaman zaman bir şapka giymek seçebilirsiniz. Hatırlanması gereken önemli şey bu saç tedaviden sonra tekrar uzar olmasıdır. Sürecinin bu yönü endişe Kemoterapi hasta ve saç dökülmesi bekleniyor olabilir ne kadar süre için ilgili bilgi için bir onkolog ile karşılayabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text