Pages

5 Eylül 2012 Çarşamba

Kanser Testleri Hakkında Bilgiler

Kanser testleri hakkında fikirlerini sorduk, doktorlar bir sürü kanser kan testleri ve diğer laboratuar testleri kanser teşhisi yapmak için bir doktor yardım ilk adımlar vardır, söylüyorlar. Biz 21. yüzyılın şafağında Wade gibi, yeni hastalıklar ve hiç bitmeyen zorlukları ile karşı karşıyayız. Böyle biri (ölümcül bir) kanser türüdür. Hiçbir garantili bir tedavi ile ve çoğu durumda bir hastalık olduğunu, bu ölümcüldür. Bir yıl içinde 10 milyondan fazla kişi bu canavarın kadavra ağzına gelir.
Tek başına kan testleri de bazen kanserin varlığını veya yokluğunu gösteren olabilir. Doktorunuz kanser olduğunu şüphelenirse, tanı rehberlik edecek, idrar veya şüpheli alan biyopsi analizi gibi bazı kanser kan testleri veya diğer laboratuvar testleri, sipariş etmek isteyebilirsiniz. Kanser kan testleri çok iyi bulmaca eksik parçaları olabilir, vücudun içine doktor ipuçları vermektedir. Doktor kanser belirtileri bakmak için kanser kan testi veya diğer testler emretti diye bir kanser tanısı konulduğu anlamına ve kanser yok.

Kanser kan yaptıklarını nasıl testler ve nasıl hayat kurtarıcı olduğu ispat hakkında daha fazla öğrenerek anksiyete azaltın.

Kan Testleri ve Atardamar Nedir?

Kanser kan testleri ile toplanan numuneler daima kanser belirtilerini bir laboratuarda analiz edilmektedir. Numuneler, doğrudan proteinleri veya kanser tarafından yapılan başka bir maddenin kanser hücrelerinin gösterebilir. Kan testleri doktorunuz organları çalışıp ne kadar iyi bir fikir vermek ve onlar herhangi bir kanser etkilenen oldum.


Kanser tanısında kullanılan kan testleri örnekleri şunlardır:

1. Tam kan sayımı (CBC): Bu ortak test kan örneğinde kan hücrelerinin çeşitli miktarını ölçer. Anormallik belirli bir türü veya anormal hücrelerin çok fazla veya çok az sayıda hücre açısından olduğunu.

2. Kan protein testi (elektroforez): Bu test kanda çeşitli proteinlerin inceler ve bazen multipl miyelom (plazma hücrelerinin kanseri) olan kişilerde yüksek belirli Anormal bağışıklık sistemi proteinleri (immünoglobulinler) saptamada yardımcı olabilir. Böyle bir kemik iliği biyopsisi gibi diğer testler, şüpheli bir tanı (kan kanseri gibi) onaylamak için kullanılır.

3. Tümör marker testi: Tümör belirteçleri kanda tespit edilebilir tümör hücreleri tarafından yapılan kimyasallar vardır. Ancak tümör yapımcıları da anlamlı noncancerous koşullarda yükselmiş olabilir vücudunuzun ve düzeyleri bazı normal hücreleri tarafından üretilir. Bu kanser tanısında yardımcı testler bu tür potansiyelini sınırlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text