Pages

12 Eylül 2012 Çarşamba

Kanserli Hücrelerin Aşırı Büyümesi


Kanser vücudumuzda istenmeyen hücrelerin aşırı büyüme. Hücrelerin Bu aşırı büyüme kanda bulunan şekeri çok tüketmek ve glikoz ihtiyacı organları açlıktan. Kanser hücreleri diğer sağlıklı organların normal işleyişini kesintiye zehirli madde yaymayan. Dolayısıyla kanser hemen tedavi edilmesi gerekir.


Birçok tedaviler kanser tedavisinde kullanılabilir olmasına rağmen, birçok kişi kanser tedavileri diğer türlerine göre birçok avantajları vardır ve minimal yan etkileri olduğu gibi kanser tedavisi için alternatif ilaçlar tercih ederim. Bitkisel ve immünoloji tedavileri takip yaygın olanıdır. Kanser için alternatif tedaviler sırasında sağlıklı bir yemek alışkanlığı ardından daha hızlı bir oranda kanser mücadele için yardımcı olacaktır. Kanser tedavileri geçiyor zaman Hazel fındık, domates, mavi çilek ve Brezilya fıstığı gibi gıdalar alınabilir.

Brezilya fındıkları anti-kanser özelliklere sahip olduğu, bu kanser için alternatif tedaviler bulmak. Bu selenyum Brezilya fıstığı yüksek seviyelerde bulunur bulunmuştur. Selenyum kansere karşı mücadele etmek için kullanılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text