Pages

22 Haziran 2012 Cuma

Bebeklerde Kan Kanserleri

Benzer şekilde kemoterapi ilaçları da daha az duyarlı hale getirebilir prostat kanseri hücrelerinde bir gen etkileyen yeşil çay özleri bildirilmiştir.

Ancak aynı bilim adamları EGCG HIV tedavisi nelfinavir veya Viracept dahil olmak üzere birçok diğer non-boronik, asit bazlı proteazom inhibitörleri ile kombine edildiğinde aynı olumsuz reaksiyon meydana olmadığını eklemek hızlandırdı.

Bu çalışmalar şimdiye kadar sadece fareler üzerinde ve laboratuvar deneyleri yapılmamıştır unutmayın faydalı olacaktır. Bu sonuçlar henüz insanlar üzerinde çalışmalarda teyit edilmemiştir. Diğer pek çok erken dönem sonuçları olduğu gibi, daha fazla araştırma yapılması gereklidir.

Yeşil çay bazı belirli kemoterapi ilaçları ile farklı interaktif etkileri olduğu görünen bu farklı bulgular toplanan olabilir. Yeşil çay negating ve diğer anti-kanser ilaç olanlara yan olurken Bazı anti-kanser ilaçların terapötik etkileri tamamlamak üzere görünür. Bu nedenden dolayı bir kemoterapi tedavisi gören kişilerin yeşil çay içme veya çay özleri almadan önce doktorlarına konuşmak gerektiğini söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text