Pages

22 Haziran 2012 Cuma

İlaçlarda Kan Kanseri Tedavisi

FDA devam eden, 10 yıllık epidemiyolojik çalışmanın planlı bir beş yıllık geçici analiz verilerine halka daha fazla bilgilendirmek için onların önerisi dayalı. 5 yıllık sonuçları Pioglitazon mesane kanseri genel bir risk artışı olmamasına rağmen Pioglitazon ilaç uzun pozlama ile ve en yüksek kümülatif dozlarda maruz kalan hastalar için hastalar arasında kaydetti mesane kanseri riski mevcut olduğunu göstermiştir.

Aynı zamanda, Fransa Pioglitazon ilaçlar için kendi epidemiyolojik çalışmanın yürütülmesi ve bulgulara dayanarak, Pioglitazon ilaçların satışı ve kullanımı askıya alınmıştı. Almanya yeni tip 2 diyabet hastaları için Pioglitazon reçete değil önerisi yaptı.

Pioglitazon mikroskop altında gerçekten ve her zaman olduğu gibi hasta ve doktorlar riskleri vs faydaları hakkında diyalog gerekir. Doktorlar ve hastalar konuştu sessizce ilaç güvenliği ve uyuşturucu tartışmalara öğrenmek için pazarda daha güvenli, daha ucuz tip 2 diyabet ilaçları ve birçok fırsatlar özellikle olduğunda itaat ne zaman gitti, gün vardır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text