Pages

22 Haziran 2012 Cuma

Kaç Yaşında Kan Kanseri Başlar

Atılım araştırma kanser, HIV ve ilaçsız hastalıkların kötü kavga edebilirler beyin gelişimi için yapı taşlarını oluşturur 200 şekerler (oligosakkaritler) gösterir.

Kanıtlar gösteriyor ki içinde bu Akıllı Şeker sonraki yıl için beyin gelişimi, beyin işlevi ve zeka için yapı taşlarını içeren doğanın süper yiyecek olan bebeklerde sağlayan birbiriyle bağlantılı. Çalışmaları doğumda anne sütü alan üniversite öğrencileri beslenenlere formül veya insan olmayan sütü daha iyi notlar yapmak olduğunu göstermektedir. Bebeklerin Milyonlarca ABD tek başına 3,5 milyar dolarlık ulaşan, büyüyen bir iş formülü alırsınız.

"BİR KEZ BİZ İNSAN SÜT AKTİF MADDELER İZOLE, ONLAR KANSER DAN HIV İÇİN MÜCADELE HER ŞEY yardımcı olabilir.": Sacramento California Davis Üniversitesi'ndeki araştırmacılar bu tanıklık

Iki yıl için, biz sağlık gelecekte birçok fonksiyonel bileşikleri oluşturmak için birlikte çalışan birkaç şekerler dayandığını öğretti. 8 şekerler Araştırma ilk Harper Biyokimya Handbook (orta-90s) yayımlandı. Benim iyi arkadaşım, Robert K. Murray, MD, PhD, Toronto Üniversitesi'nden biyokimya emekli profesör, o dersin yazdı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text