Pages

22 Haziran 2012 Cuma

Üniversitelere Göre Kan Kanseri Tedavileri

California Davis Üniversitesi Neunatologist Mark Underwood, ilaçlara göre anne sütünün gücü daha fazla odaklanmıştır. Gıda kimyacı, Bruce Almanca, ayrıca UC Davis, insan sütü en önemli rolü bebeğin vücuda mikrop dengeleyerek bebek hastalıkları ve immunomodülatör engelliyor olabilir inanıyor.

Doğmamış bir çocuk mikropların geçersizdir. Mikropların kolonizasyonu doğum anı başlar. Enfeksiyonlar özellikle prematüre bebeklerde, hızlı ve yeni doğan için öfkeli gelir; Underwood göre, ve, anne sütü bebek iki kez beslenen insan sütü yerine bir mücadele imkanı verir.

Akıllı Şekerler, bağlantılı olduğunda, kurmak ve sinyalleri ararlar ve patojenleri yok etmek için gönderir askeri bir benzeri iletişim ve savaş stratejisi düzenlemişlerdir.

Araştırmacılar, zaten 150 farklı oligosakkaritler keşfettiler. Ve, bunlar bir bileşik oluşturmak için bağlanan 3-20 şekerler ile başka bir tasarımında 50 kombinasyonları bulmak için bekler. Bu Akıllı Şekerler fonksiyonu açık olduğu, sinyalleri sindirim için gerekli olan zararlı bakteri ve bakteri arasında seçim yapmak, açık olmalıdır.

Glycomics, şeker bilim, araştırmacılar hücre yüzeyindeki glikoprotein reseptör sitelere saymak ve tek tek analiz edilecek bazı-200 şeker bileşikleri ayırmak için yeni teknolojilerin geliştirilmesi ağırlamaktadır. Şeker bileşikler dışında, böylece süper-iletken mıknatıs siklotron patlamalar kullanarak başka bir teknoloji ile ağrıları alma doğruluğu araştırmacılar, bu yapılarda kullanılan şeker ve iz minerallerin parçası ölçebilirsiniz.

Şeker yapıları bulunan iz mineraller Glycomics ve yaşamın kendisi bir unfolding sırdır. Glycomics araştırma gelecekte bu iz mineraller glikoproteinler yapımında nasıl kullanıldığı hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkaracaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text