Pages

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Kendinize İyi Bakmalısınız


Kendinize iyi bakın. Sağlık bilge, iyi yemeği hatırlıyorum, yeterli uyku ve bazı egzersiz olsun. Duygusal olarak bu yolculukta geçiyor yaparken konuşmak için bir Müşavirliği bulma düşünün. Bu seanslar boyunca karşılaştığınız duyguları keşfetmek ve kendinizi iyi tutmak için gereken kaynakları bulmak için edebiliyoruz.
Eğer destek Eğer kanser Birisi size çok üzüntü yaşıyoruz farkındayız ve bu zor dönemde desteğe ihtiyaç lütfen. Eğer kanserli yaşayan birinin destekliyor tanıdığın varsa, kanser sadece hasta etkilemez fark, lütfen buna da çok daha fazla insanları etkiliyor.

Insan kanser tanısı zaman, onlar hiçbir hakkında çok biliyor musunuz tıbbi terimler çeşitli temas edebilir. Hatta kendilerine soruyor bulabilirsiniz, "kemoterapi nedir?" Kendi onkolog ile konsülte edilerek, onlar çok bu özel tedavi seçeneği hakkında rahatlatıcı olduğunu göreceksiniz. Yıllar geçtikçe kanser tedavisi için tıbbi teknikler de daha rafine hale geliyor, çünkü doktorlar artık kemoterapi malign tümörlerde saldırıları nasıl çok daha nüanslı bir açıklama verebilir. Çoğu kişi daha sonra onlar girişim bu yolun olarak ne bekleyebilirsiniz daha iyi bir fikir olmalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text